Lidmaatschap

 
Stuurgroep PVC & Ketenbeheer biedt een platform voor de PVC producerende en PVC verwerkende industrie in Nederland. Meer informatie vindt u op deze website, of via contact@pvcinfo.nl.
Informatie
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

VinylPlus Sustainability Forum 2018

Vertegenwoordigers van de gehele waardeketen uit de pvc-industrie ontmoeten elkaar op 16 en 17 mei in Madrid tijdens het VinylPlus Sustainability Forum 2018. 'Meeting Societal Needs' is het thema dat deze zesde editie centraal staat. Gekeken zal worden hoe de pvc-industrie duurzame oplossingen kan bieden voor een zich steeds verder uitbreidende wereldbevolking. Organisator  VinylPlus® onderzoekt de rol van de sector bij het vervullen van de essentiële behoeften van mensen op veel gebieden, zoals infrastructuur, water- en energievoorziening, voedsel en medische zorg voor een vergrijzende bevolking.

Brigitte Dero, General Manager van VinylPlus®, zegt: "Bevolkingsgroei is wereldwijd een groot probleem. Dit geeft de samenleving actuele en toekomstige kritieke uitdagingen bij het leveren van essentiële diensten die het leven van mensen ondersteunen. Vooruitgaan naar een meer duurzame samenleving vereist hoogwaardige en betaalbare producten die voor de meeste mensen toegankelijk zijn. De hele waardeketen moet samenwerken om kwaliteit en duurzame producten te leveren die aan het einde van hun nuttige leven kunnen worden gerecycled tot nieuwe goederen ten behoeve van consumenten, de economie en de samenleving als geheel. Hierbij is de rol van vrijwillige verbintenissen van de industrie, zoals VinylPlus®, cruciaal."

Lees meer over het programma en aanmelden: www.vinylplus.eu

« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 52
Fax: 070-444 06 61
E-mail: contact@pvcinfo.nl


 

 


© Stuurgroep PVC en Ketenbeheer 2018